Palm & Wassink V.O.F.

Buitenleven en meer.....
 

Wie zijn wij?

Jan Palm

Ik ben Jan Palm, geboren en getogen in Eerbeek. Mijn passie voor planten, bomen en tuinen in de breedste zin des woord is al begonnen in mijn jeugdjaren. Ik ben mijn opleiding begonnen aan de tuinbouwschool en heb daarna diverse opleidingen en cursussen gevolgd zoals vakbekwaam hovenier niveau 4, aanleggen vijvers, diverse snoei-cursussen, aanleg bouwkundige elementen enz. enz.

Na 30 jaar voor diverse hoveniers en groenvoozieningsbedrijven gewerkt te hebben was het uiteindelijk tijd om een eigen bedrijf te starten.

De achterliggende gedachte hierbij is om de grootst mogelijke kwaliteit te borgen in combinatie met creatieve ideeën. Met mijn kennis en ervaring streef ik ernaar om een project tot in detail te  maken. 

Ik hou van de uitdagingen en afwisseling die dit vak met zich meebrengt. Ook hecht ik er grote waarde aan om de klant hierbij centraal te houden, echter deze zoveel mogelijk te ontzorgen (denk aan vergunningen, ontwerp, bouwkundige constructie's) Mijn uiteindelijke doel is om iets moois te creëren waar u nog jaren van geniet!

René Wassink

Ik ben René Wassink, ik ben geboren en getogen in Leuvenheim waar ik veel tijd in het bos doorbracht. Na de lagere school ben ik naar de lagere Bosbouwschool in Apeldoorn gegaan. Om vervolgens verder te leren aan de middelbare Bosbouw en Cultuurtechnische school in Velp. Na het einde van mijn opleiding ben ik gaan werken als boomverzorger, en heb mij verder gespecialiseerd door een opleiding als European Tree Worker te volgen.

Als boomverzorger heb ik van alles gedaan, het weghalen en snoeien van bomen, klimmend als wel met behulp van hoogwerkers, het planten en verplanten van grote bomen. Mechanisatie heeft bij mij ook een grote interesse en werk met een groot aantal machines. Tevens heb ik een opleiding tot keurmeester gevolgd voor onderhoud aan de machines.

Doordat ik tijdens mijn werk met bomen veel bij particuliere tuinen kwam, ben ik ook steeds meer in aanraking gekomen met het hoveniersvak. Hierdoor heb ik mijn ervaring opgedaan in het straten, plaatsen van schuttingen, veranda's en tuinhuisjes tot het aanleggen van vijvers. Door mijn diverse werkzaamheden ben ik bekwaam geworden in alle facetten van het buitenleven!

Na 25 jaar is het nu tijd om voor mijzelf te beginnen om uw buiten-idee met goed advies en praktische ideeën te mogen realiseren.